Om oss

Om oss

Här arbetar tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor. Vi utför all typ av tandvård, såsom implantatbehandlingar, barntandvård, enklare tandreglering, blekning och behandling av tandlossning. 

Vi arbetar med förebyggande tandvård och ger dig goda förutsättningar för att ta hand om din mun och dina tänder på bästa sätt. Våra tandtekniska arbeten är tillverkade i Sverige. Vi uppdaterar oss, våra material och våra maskiner regelbundet för att kunna erbjuda er en högkvalitativ tandvård.

Sandra Jansson

Sandra Jansson

Tandsköterska och Kliniksamordnare

Jag tycker att tandvården är det perfekta yrket för mig. Det roligaste är att få arbeta med människor och få hjälpa dem till en god munhälsa.

Jag gillar utmaningar och vill gärna utveckla och driva kliniken framåt hela tiden. Jag är en av de mest morgonpigga människorna jag känner och utnyttjar gärna en tidig morgon till en löptur eller ett svettigt pass på gymmet. Sedan är jag mer än redo att möta dig på Wisby Tandvård.

Ann-Gerd Fagerlund

Ann-Gerd Fagerlund

Leg. tandhygienist

Jag utför undersökningar och arbetar med att förebygga och behandla sjukdomar i munnen i samarbete med dig som patient! Jag är noggrann och lyhörd, och har arbetat som tandhygienist sedan 1983. På Wisby Tandvård har jag arbetat sedan 1994.

Anna Laxell

Anna Laxell

Leg. tandhygienist

Mitt mål är att du som patient ska känna dig bekväm och trygg hos mig, vare sig det är en undersökning, karies-, tandköttsinflammations- eller tandlossningsbehandling. Samt att vi tillsammans jobbar för att främja och bibehålla en god munhälsa hos dig.

År 2008 tog jag min examen vid Kristianstad högskola, och är Wisby Tandvårds nyaste tillskott då jag började arbeta här i januari 2021.

Anna Schedin Bjurström

Anna Schedin Bjurström

Leg. tandläkare

Jag tog examen på Karolinska Institutet 2013 och har arbetat både inom Folktandvården Gotland och nu här privat på Wisby tandvård.

Jag tycker om det personliga mötet och vill alltid hjälpa till med att försöka tillfredställa önskemålen vad gäller olika tandbehandlingar. Dessutom tycker jag att den bästa tandvården är den som utförs hemma varje dag och jag försöker alltid motivera till tandhygienistbehandlingar och profylaktiska
besök hos oss.

Eva Elingmark

Eva Elingmark

Tandsköterska

Jag jobbar mest med förebyggande tandvård, blekning, enklare fyllningsterapi och sedvanlig assistans. Ibland är det mig du får träffa akut för att åtgärda en fyllning som gått sönder. Det roligaste med mitt jobb är att träffa och hjälpa alla trevliga människor som återkommer år efter år.Jag har arbetat på Wisby Tandvård sedan 1982.

Johan Bergvik

Johan Bergvik

Tandsköterska

Blev färdigutbildad tandsköterska 2009 och har arbetat på kliniken sedan dess. Mig hittar ni oftast i receptionen med telefonen i ena handen och en post-it i andra. Jag är även klinikens strålskyddsombud och vidareutbildad inom 3D-röntgen. På fritiden brinner jag för fotboll i allmänhet,och Hammarby i synnerhet.

Angela Muttoni

Angela Muttoni

Tandsköterska

Jag är en glad och positiv person och tar mig gärna tid att prata en stund med dig när du kommer in till oss. Mitt hjärta klappar lite extra för de som är tandvårdsrädda, jag gillar utmaningen att få patienter trygga och håller mer än gärna en trygg hand på axeln. Att assistera vid operationer, och att säkerställa våra hygienrutiner är också en stor del av mitt arbete på Wisby Tandvård. På fritiden älskar jag att träna och BodyCombat är jag riktigt bra på!

Jasmine Shahbaz Boberg

Jasmine Shahbaz Boberg

Leg. tandläkare

Jag tog examen på Karolinska Institutet 2013 och har sedan dess vidareutbildat mig främst inom protetik och implantatbehandlingar.

Jag arbetar som allmäntandläkare men brinner lite extra för att utföra större bettrehabiliteringar och för att ta emot nya patienter som undvikit tandvården under en längre tid. Jag är van vid att arbeta med tandvårdsrädda patienter, och värnar om att du ska känna dig trygg hos oss.

Jonas Boberg

Jonas Boberg

Leg. tandläkare och Klinikchef

Efter min examen från Karolinska Institutet 2010 flyttade jag hem till Gotland och har sedan dess arbetat på Wisby Tandvård.

Jag jobbar som allmäntandläkare och är vidareutbildad inom implantatkirurgi. Min målsättning är att du ska ha en frisk mun och ett funktionellt bett, så att du kan äta och må bra.

 

Vill du arbeta
med oss?

Vi är ständigt intresserade av att utveckla vårt team. Vill du vara en del av oss?
Välkommen att höra av dig med intresseanmälan på info@wisbytandvard.se eller ring oss på 0498-216 116.

Om oss

Här finns vi!

Vi finns på Adelsgatan 13, ingång baksidan av huset. Det finns ett fåtal parkeringsplatser på gården som är uppmärkta för er patienter. För dig som har svårt att ta dig upp för trapporna finns det en trapphiss att tillgå.

Karta


Vi är stolta medlemmar av Privattandläkarna – ökad trygghet för dig som patient.

Privattandläkarna – läs mer

Om oss